Hondenschool van der Meer is een moderne hondenschool in Bemmel. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan cursussen en trainingen. Bovendien organiseren wij diverse workshops en evenementen. Wij begeleiden u bij de opvoeding en training van uw hond. Van een goed gesocialiseerde, opgevoede pup tot een fijne huisgenoot.

Hondenschool van der Meer werkt uitsluitend volgens het beloningsprincipe, waarbij het uitgangspunt is om een fijne relatie te creëren tussen baas en honden

Dorith, de wonderdokter

Al een hele tijd wilde ik met mijn honden naar een orthomanueel therapeut. Ik had van haar gehoord bij de rasvereniging. Ze is gespecialiseerd in de behandeling en keuring van werkhonden en ik wilde graag weten of ik nog iets mocht doen met onze “oude” Amber, die dit jaar tien wordt. Ook wilde ik weten of Ebony de zware belasting van behendigheid aankon en of ze “goed in elkaar zat”. Angela had voor haar Tervuerense Herder Sharan een afspraak gemaakt bij deze therapeut vanwege een chronische blessure aan de schouder. Voor mij een goede reden om ook een afspraak te maken zodat wij samen de lange reis konden gaan maken naar Noorden, een klein plaatsje tussen Woerden en Breukelen. Amber mocht al 5 jaar niets meer doen in verband met artrose in haar voorpoot. Na vele dierenartsbezoeken en foto’s kwamen we tot de conclusie dat zij erg blessuregevoelig was en dat ze nooit meer behendigheid zou kunnen doen.


NIEUW! Hondenshop  Nieuwe artikelen voor de natte neuzen verkopeKlik hier om naar shop te gaan.